Torsdagsklubben
Torsdagsklubben

This is a repeating event

Torsdagsklubben

tor04feb17:00tor20:30TorsdagsklubbenTeknikkkurs

Kurs info

5 ukers kurs. Bli med på morsomme og lærerike kvelder i Eikedalen skisenter. Vi jobber med å utvikle våre basisferdigheter gjennom frikjøring, portkjøring og kulekjøring. Ligger forholdene til rette blir det også offpistkjøring. Med fokus på lek, morro og teknikk skal vi flytte grenser og få det enda mer gøy på ski. Vi har vår egen lille hytte i bakken hvor vi kan ta pause. På den måten ungår vi store folkemengder innendørs med tanke på covid 19. Hytten har en enkel standard, så ta med niste.

Vi henter ut heiskort til dere og dere blir fakturert det, så slipper dere å stå i kø. Prisen for kort blir ca 150,- per gang. Har dere årskort kan dere selvfølgelg brukke dette.
Prisen på torsdagsklubben er 2900,- heiskort kommer i tillegg.

Har lagt inn litt tekst og en film som kan være lurt og lese/ se før vi møtes. Dette finnes også under moduler i Canvas menyen.

Vil du være med så send en mail til: kurs@snowmind.no

Les mer

Tidspunkt

20210202 17:00 - 20:30

Kurssted

Eikedalen Skisenter

Other Events

Kursholder

Gøran Dalheim

Gøran Dalheim, utdannet trinn 4 ISIA Card skilærer og diplom trener i alpint. Han har jobbet som alpintrener, skilærer og kursholder både i Norge og utlandet i mange år. Han holder også skredkurs, toppturguiding og jobber med utvikling av skiinstruktør- og skilærerutdanningen i Norge.

Learn More

Get Directions