Skredkurs i Eikedalen
Skredkurs i Eikedalen

februar, 2021

fre26feb(feb 26)09:00lør27(feb 27)12:00Skredkurs i EikedalenEikedalen SkisenterKurs type:Kurs,Skredkurs

skred

Kurs info

Kurset vil gjøre deg i stand til å gjøre gode vurderinger og gi deg verktøy til å ta de viktige avgjørelsene. Skredkurs er en god investering sikkerhet for både deg og turkameratene dine.
Sentrale tema på skredkurset: Opplæring i bruk av sender/mottaker, søketeknikker, praktisk skredsøk, kameratredning, praktisk bruk av værmelding og skredvarsel, snøkjennskap, veivalg, kjøremønster, rutiner for kameratsjekk og skiteknikk.
Kurset går over 2 dager og vi tar vanligvis utgangspunkt i en skidestinasjon, men oppholder oss mest utenfor løypene. Det er satt opp flere kurs Vestlandet denne vinteren, men vi arrangerer kurs andre steder på forespørsel. Vi benytter en digital læringsplattform for deling av teori og forberedelse til kurset. Vi anbefaler at du benytter eget utstyr, for å bli best mulig kjent med eget utstyr, men det vil være mulig å leie sender-mottaker (skredsøker), søkestang og spade.

Skredkurs 3000,- pr person. Mer en 6 personer. Ta kontakt for gruppe pris. Send bestilling til: kurs@snowmind.no

i

Les mer

Tidspunkt

26 (Fredag) 09:00 - 27 (Lørdag) 12:00

Kurssted

Eikedalen Skisenter

Eikedalen Skisenter

Kursholder

Gøran DalheimGøran Dalheim, utdannet trinn 4 ISIA Card skilærer og diplom trener i alpint. Han har jobbet som alpintrener, skilærer og kursholder både i Norge og utlandet i mange år. Han holder også skredkurs, toppturguiding og jobber med utvikling av skiinstruktør- og skilærerutdanningen i Norge.goran@snowmind.no

X
X