Onsdagsklubben. Ladys only
Onsdagsklubben. Ladys only

februar, 2021

ons10feb17:0020:30Onsdagsklubben. Ladys onlyTeknikkkursEikedalen SkisenterKurs type:Kurs,Teknikk

Kurs info

4 ukers kurs. Bli med på morsomme og lærerike kvelder i Eikedalen skisenter. Vi jobber med å utvikle våre basisferdigheter gjennom frikjøring, portkjøring og kulekjøring. Ligger forholdene til rette blir det også offpistkjøring. Med fokus på lek, morro og teknikk skal vi flytte grenser og få det enda mer gøy på ski. Vi har vår egen lille hytte i bakken hvor vi kan ta pause. På den måten ungår vi store folkemengder innendørs med tanke på covid 19. Hytten har en enkel standard, så ta med niste.

Vi henter ut heiskort til dere og dere blir fakturert det, så slipper dere å stå i kø. Prisen for kort blir ca 150,- per gang. Har dere årskort kan dere selvfølgelg brukke dette.
Prisen på onsdagsklubben er 2900,- heiskort kommer i tillegg.

Har lagt inn litt tekst og en film som kan være lurt og lese/ se før vi møtes. Dette finnes også under moduler i Canvas menyen.

Vil du være med så send en mail til kurs@snowmind.no og du får mail tilbake om betalingsinfo.

Les mer

Tidspunkt

(Onsdag) 17:00 - 20:30

Kurssted

Eikedalen Skisenter

Eikedalen Skisenter

Kursholder

Gøran DalheimGøran Dalheim har mange års erfaring som skilærer og kursholder. Gøran har sin utdannelse gjennom DNS og NSF og jobber ellers som bedriftsrådgiver i Menko. Han sitter også som leder i Den Norske Skiskoles utdanningskomite. Gøran har trinn 4 status med ISIA Card og diplomtrener i alpint fra Norges Skiforbund.gdalheim@me.com

X
X