Bli med Snowmind til Stubaital

03. - 08. november og 10. - 15. november 2019

 

Bli med oss til Stubaital, og få en pangstart på vintersesongen 19/20. Her møtes skientusiaster i alle aldre, for en hyggelig uke i godt selskap!

 

Skiinstruktør Alpin 1

Dette er det første instruktørkurset. Godkjent trinn 1 samt gjennomføring av obligatorisk praksis, kvalifiserer til å gå videre til trinn 2.
Her jobber vi med personlige ferdigheter, og får deg igang med det grunnleggende innenfor pedagogikk som er nødvendig for å kunne jobbe i en skiskole. Etter godkjent trinn 1 vil du kunne undervise barn, ungdommer og voksne nybegynnere. Det er stort fokus på undervisning av barn og ungdom. Kurset er for deg som vil utvikle dine egenferdigheter, enten du vil jobbe som instruktør, eller bare vil bli bedre på ski og ønsker en større forståelse for skikjøring.

Skiinstruktør Alpin 2

Dette er det andre instruktørkurset. Godkjent trinn 2 samt gjennomføring av obligatorisk praksis, kvalifiserer til å gå videre til trinn 3. Her jobber vi videre med egenferdighet og analyse, kommunikasjon og formidling. Vi ser også på ulike pedagogiske prinsipper, og på hvordan vi skal formidle dette slik at eleven på enklest mulig måte skal kunne utvikle seg på på en positiv måte. Vi jobber også for å videreutvikle skiferdigheter. Dette er viktig fordi man må vise elevene et godt øvingsbilde. Etter godkjent trinn 2 kan du undervise opp til middels gode skikjørere.

Teknikkurs

Teknikkurset er bygd opp for deg som ønsker å optimalisere dine egne skiferdigheter, og krever at du kjører røde løyper uanstrengt. Hver enkelt vil få individuelle tilbakemeldinger som gjør at både ferdigheter og skiglede vil øke betraktelig.

" Vi trives i, på og nær snøen. Vi søker spenningen og de gode opplevelsene ved å “fly” over snødekt landskap. Disse gode og trygge opplevelsene forsøker vi å bringe til deg, enten du nyter dem alene eller sammen med andre. Vi holder ulike kurs som skredkurs, instruktørkurs og private kurs, publiserer bøker og arrangerer diverse turer. Selv har vi lang erfaring med opplæring av tusenvis av skientusiaster på alle nivåer. Les boken vår, ta våre kurs eller kontakt oss for mer informasjon. Vi holder skredkurs, instruktørkurs, private kurs og arrangerer forskjellige turer."

 

What’s on your mind?